WORKSHOPS

SHARE THE GOOD STUFF

Spread The Lemon Spirit is our mission! Wij laten jou dan ook graag kennismaken met onze producten. Wij bieden verschillende workshops aan in ons Haagse limoncello fabriek of op locatie naar keuze. Tijdens onze workshops leren wij jou de beste limoncello cocktails te maken of bieden wij de mogelijkheid om je eigen limoncello te maken. Daarnaast beschikken wij ook over onze eigen cocktailbars. Hiermee kunnen wij de beste limoncello cocktails maken op jouw feest of zakelijk evenement. De beleving staat hierbij volledig centraal.

Lees hieronder de details van onze aangeboden workshops en de mogelijkheden met betrekking tot onze cocktailbars. Wil je iets op maat hebben of wil je vrijblijvende informatie? Vul het contactformulier in en wij helpen je graag verder!

THE LEMON SPIRIT COCKTAILCURSUS

Tijdens deze workshop nemen wij jullie mee in de wereld van The Lemon Spirit. Terwijl jij onze limoncello puur proeft, vertellen wij uitgebreid over ons merk. Hierna gaan we aan de slag met verschillende cocktailtechnieken en kan jij zelf ervaren dat The Lemon Spirit het perfecte ingrediënt is in jouw cocktail!

DE COCKTAILS

  • BOURBON LEMON SOUR   |   SPRITZ   |   PORNSTAR SPIRIT 


Na het zelf maken en natuurlijk opdrinken van bovenstaande cocktails, ga je naar huis met cocktail ervaring en heerlijke recepturen. We sluiten de dag af met een mini Lemon Spirit!

Kosten:
€ 27,50 p.p.

THE LEMON SPIRIT COCKTAILBAR 

Heb jij een feestje of organiseer jij een zakelijke evenement? Dan kan jij ons, inclusief Lemon Spirit Bar, inhuren. 

HOE WERKT HET?

Wij brengen onze eigen bar mee, alle cocktail spullen en ingrediënten voor de cocktails. Wij verzorgen de gehele cocktailbar tijdens het evenement, inclusief medewerkers. Kortom, wij ontzien volledig en een succesvol evenement is gegarandeerd!

Op het gebied van welke en het aantal cocktails zijn meerdere mogelijkheden. Dit stemmen wij voorafgaand aan het evenement met elkaar af. De kosten zijn per evenement en de aantallen verschillend. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Workshops

Schrijf je in voor een Lemon Spirit Workshop

Met hoeveel mensen schrijft u zich in?